Autor |
Wiadomość |
crh
The rumors of my death have been greatly exaggerated
|
Wysłany: 27-10-2007 09:56 Temat postu: jebane graficiarze |
|
|
kurwa, mialem w miescie taki zajebisty przystanek autobusowy posprayowany 'pro', z bobem marleyem i w ogole taki rasta style. to oczywiscie musial przyjsc jakis dres-geniusz i wypisac na mordzie marleyowi "ROW".
KURWA. |
|
|
|
|
|
Wysłany: 27-10-2007 13:06 Temat postu: |
|
|
graffiti sux |
|
|
|
|
|
Wysłany: 27-10-2007 14:56 Temat postu: |
|
|
Kurwa, mój ojciec jedzie samochodem, nagle wyskakuje mu na drogê ogromny dres-geniusz prosto na maske, pierdoln¹³ w samochód i pobieg³ dalej, a po³owa samochodu skasowana. i gdzie tu kurwa sprawiedliwoœÌ =/ |
|
|
|
|
|
Wysłany: 27-10-2007 15:18 Temat postu: |
|
|
Kurwa, mój ojciec jedzie rowerem, nagle wyskakuje mu na drogê ogromny rumun¿yd prosto na widelec, pierdoln¹³ w korbe i pobieg³ dalej, a po³owa roweru skasowana. i gdzie tu kurwa sprawiedliwoœÌ =/ |
|
|
|
|
|
Wysłany: 27-10-2007 15:18 Temat postu: |
|
|
kurwa, mialem w miescie taki zajebisty samochĂłd posprayowany 'pro', z bobem marleyem i w ogole taki rasta style. to oczywiscie musial przyjsc jakis dzik-geniusz i wypisac na mordzie marleyowi "ROW".
KURWA. |
|
|
|
|
|
Wysłany: 27-10-2007 15:36 Temat postu: |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 27-10-2007 15:37 Temat postu: |
|
|
Kurwa, mĂłj dzik jedzie autobusem, nagle wyskakuje mu na drogĂŞ ogromny bob marley, wypisaÂł dzikowi na mordzie "ROW" i pobiegÂł dalej, a miaÂłem takiego fajnego dzika i w ogole taki rasta style. i gdzie tu kurwa kurwa =/ |
|
|
|
|
FUKKEN
Haorc Barrb > hot drop my face pls
|
Wysłany: 27-10-2007 16:19 Temat postu: |
|
|
caterkiller napisał: | Kurwa, mĂłj dzik jedzie autobusem, nagle wyskakuje mu na drogĂŞ ogromny bob marley, wypisaÂł dzikowi na mordzie "ROW" i pobiegÂł dalej, a miaÂłem takiego fajnego dzika i w ogole taki rasta style. i gdzie tu kurwa kurwa =/ |
rotfl |
|
|
|
|
Arsen
krwioÂżercza plastelina
|
Wysłany: 27-10-2007 17:18 Temat postu: |
|
|
ROTFL!!! |
|
|
|
|
|
Wysłany: 27-10-2007 17:41 Temat postu: |
|
|
EPIC THREAD!
STICKY PLZ [/4chan] |
|
|
|
|
crh
|
Wysłany: 27-10-2007 19:03 Temat postu: |
|
|
Kurwa, wchodzê sobie na BLAH z moim bobem marleyem, a tu nagle wyskakuje mi rower przed dzika. pierdoln¹³em w niego z ca³ej si³y, rower pobieg³ dalej, a po³owa marleya zapisana "row". i gdzie tu kurwa moja ³opatka? |
|
|
|
|
|
Wysłany: 27-10-2007 19:15 Temat postu: |
|
|
Kurwa, wchodzê sobie na Boba Marleya, a tu nagle wyskakuje mi BLAH i pierdoln¹³ mnie z dzika. BLAH-geniusz wypisa³ na moim monitorze "row" i pobieg³ dalej. I gdzie tu kurwa sprawiedliwoœÌ? |
|
|
|
|
drx
ALLAH AKBAR
|
Wysłany: 27-10-2007 19:15 Temat postu: |
|
|
Kurwa, mój bob marley jedzie samochodem, nagle wchodze na 2girls1cup.com, a tu wyskakuje mi jakis shit prosto na maske, pierdoln¹³ w samochód i pobieg³ dalej, a po³owa samochodu zasrana. i gdzie tu kurwa kibel =/ |
|
|
|
|
Arsen
krwioÂżercza plastelina
|
Wysłany: 27-10-2007 19:22 Temat postu: |
|
|
kurwa, wchodzĂŞ na blaha a tu dzik jedzie samochodem i przypierdala Bobem Marleyem w "row"'a i gdzie tu kurwa odonoÂśnia? |
|
|
|
|
crh
|
Wysłany: 27-10-2007 19:25 Temat postu: |
|
|
kurwa, wchodzĂŞ do everything else na moich 1,5 watowych gÂłoÂśnikach, a tu wyskakuje mi przyklejony temat zza ROWu i przypierdala mi w dresa-geniusza, po czym ucieka, a poÂłowa Âżycia zjebana. i gdzie tu kurwa disconnect? |
|
|
|
|
|
Wysłany: 27-10-2007 19:34 Temat postu: |
|
|
kurwa kurwa kurwa kurwa, kurwa kurwa, kurwa! kurwa, kurwa kurwa? |
|
|
|
|
|
Wysłany: 27-10-2007 19:38 Temat postu: |
|
|
CzeœÌ, tu Bob Marley. Nie widzia³ ktoœ mojego dzika? Wczoraj jak by³em na przystanku autobusowym napisa³ jakiemuœ dresowi-geniuszowi "ROW" na samochodzie i spierdoli³. I gdzie tu rasta style? |
|
|
|
|
|
Wysłany: 27-10-2007 19:55 Temat postu: |
|
|
Kwik, kwik kwik kwik kwik! Kwik kwik kwik kwik kwik! Kwik kwik kwik? |
|
|
|
|
drx
ALLAH AKBAR
|
Wysłany: 27-10-2007 20:14 Temat postu: |
|
|
Czesc, tu "ROW", wchodze na twojego starego a tu PNP i ktos rozdaje grzechotki, a mialem takiego fajnego fopje flauw mopje i to byla ironia. I gdzie tu kurwa grafitti? |
|
|
|
|
Arsen
krwioÂżercza plastelina
|
Wysłany: 27-10-2007 20:58 Temat postu: |
|
|
kurwa gram sobie w Morrowinda, a tu jeb i error, a ja nie zapisywaÂłem od ponad godziny. I gdzie tu kurwa restore data? |
|
|
|
|