Autor |
Wiadomo¶æ |
|
Wys³any: 13-04-2011 22:17 Temat postu: pierdolenie o szopenie |
|
|
ej kay pootwieraj stare tematy, dyskusje w nich prowadzone byly niesamowicie istotne w moim zyciu. |
|
|
|
|
|
Wys³any: 15-04-2011 00:23 Temat postu: |
|
|
przychodzi yong do yonga a tu jeb - taki chuj wielki, pewnie komu¶ odgryz³ tD |
|
|
|
|
|
Wys³any: 15-04-2011 17:02 Temat postu: |
|
|
pindol na uszczelce |
|
|
|
|
|
Wys³any: 16-04-2011 00:51 Temat postu: |
|
|
sra |
|
|
|
|
|
Wys³any: 17-04-2011 12:34 Temat postu: |
|
|
wchodzi knur do chlewa
ryjem piêknie ¶piewa
zabrzmia³a muzyka
ka¿dy ¶winiak kwika
rzygaj± prosiêta
orgia rozpoczêta
w rytmie disco-polo
¶winie siê pierdol±
wszystko to s³ysza³em
kiedy w szambie sra³em |
|
|
|
|
|
Wys³any: 17-04-2011 17:38 Temat postu: |
|
|
wraca dziecko do patologicznego domu i pyta "mamo co na obiad"
a mama na to "bita ¶mietana" |
|
|
|
|
|
Wys³any: 18-04-2011 00:46 Temat postu: |
|
|
tylko wczesniej trzeba 'biæ konia' xD xD xD
inny zart:
- dlaczego danone wycofal aktimelki?
- bo mc gnojkowi skonczyla sie sperma :)))))))) |
|
|
|
|
|
Wys³any: 20-04-2011 04:12 Temat postu: |
|
|
BILL KAUTIZ MOWI MAMO CO NA OBIAD
- CHUJNIA Z GRZYBNIOM |
|
|
|
|
|
Wys³any: 20-04-2011 13:00 Temat postu: |
|
|
Idzie gnojek przez las
dosta³ kanapkê tak± z gównem
tam jest orze³ taki pojebany
taki pojebany patolog ¿e chuj
... |
|
|
|
|
|
Wys³any: 28-04-2011 11:17 Temat postu: |
|
|
Uwaga, opowiadanie:
"Miêdzy ¶winiami"
By³em tak g³odny ¿e nie mog³em utrzymaæ rzygów w gardle. Ostatecznie uzna³em ¿e naj³atwiej bêdzie oddaæ mocz do zlewu. Po spreparowaniu dowodów, rozpocz±³em przygotowania do podró¿y.
Wzi±³em ze sob± kompas, plecak i buty na zmianê. Po namy¶le w³o¿y³em do plecaka zapasowy komplet bielizny. Kiedy by³em gotowy, opu¶ci³em swój dom przez gara¿ za pomoc± roweru.
Jecha³em drog± sk±pan± w pó³mroku. Pó³mrok panuje u nas od czasu, kiedy ¶winie zjad³y nam s³oñce. Wiesz, mam na my¶li te wielkie, kosmiczne ¶winie, które zajmuj± siê zjadaniem gwiazd. Wiec jedna z nich zjad³a nam s³oñce i teraz jest ciemno.
Gdy dojecha³em do swojego domu by³em zupe³nie wykoñczony. Musia³em wyrzygaæ siê na wycieraczkê i nie by³em w stanie zje¶æ kolacji. Tym razem uda³o mi siê przywie¶æ czê¶ci zamienne do mojego Refrigeratora, wiêc w domu przesta³o ¶mierdzieæ. Wtedy wyj¿a³em przez okno i zobaczy³em ca³kiem ma³± ¶winiê, która co¶ kopa³a w moim ogródku.
- Hej, ¶winio, co tu robisz? - spyta³em
- Kopiê sobie szambo. - odpowiedzia³a.
To by³o bardzo dziwne.
KONIEC |
|
|
|
|
|
Wys³any: 30-04-2011 19:31 Temat postu: |
|
|
EJ JAKBY KOSMICZNE ¦WINIE ZJAD£Y S£OÑCE TO BY BY£O CA£KIEM CIEMNO JAK W DUPIE A NIE PÓ£MROK |
|
|
|
|
|
Wys³any: 03-05-2011 20:57 Temat postu: |
|
|
maj± tam lataj±ce fosforyzuj±ce gluty, które w niewielkim stopniu o¶wietlaj± planetê |
|
|
|
|
|
Wys³any: 05-05-2011 19:00 Temat postu: |
|
|
...ebis, to ty? :o |
|
|
|
|
|
Wys³any: 06-05-2011 09:26 Temat postu: |
|
|
o, w koñcu siê znalaz³a moja fotka z czasów przedszkola! |
|
|
|
|
|
Wys³any: 06-05-2011 11:23 Temat postu: |
|
|
UWAGA OPOWIADANIE
"knurowiec i macior"
- Witam PAnie knurowcu! - rzek³ pan M.
- Witam Panie MAciorze! - odpar³ pan knurowiec.
Jak ju¿ sobie pogadali to poszli wspólnie na pocztê wys³aæ paczkê. Tymczasem w Urzêdzie Skarbowym postanowili zrobiæ kontrolê firmie Studio Graficzne Kater.
Nastêpnego dnia otrzyma³em przesy³kê w której by³a foliowa torba z b±belkami i kup± w ¶rodku. Nadana wczoraj - pomy¶la³em ¿e teraz poczta szybko dzia³a, normalnie by sz³o 2 tygodnie i kupa by³aby zgnita.
Koniec |
|
|
|
|
|
Wys³any: 06-05-2011 15:19 Temat postu: |
|
|
Nowe opowiadanie
"¦winia pierdz±ca w windzie"
Musia³em dostaæ siê na 21 piêtro wie¿owca firmy Kurwan Holding, ale postanowi³em ¿e nie bêdê korzysta³ z windy. Nie od dzi¶ wiadomo, ¿e windami je¿d¿± g³ównie pierdz±ce ¶winie, wiêc dla mnie nie by³oby miejsca. Skierowa³em siê do klatki schodowej nr 3 i rozpocz±³em wêdrówkê.
Po pierwszych piêciu stopniach stwierdzi³em ¿e muszê odpocz±æ. Uda³em siê do pobliskiej kawiarni ewaluacyjnej i zamówi³em kubek kawy gruszkowo-marcepanowej. Stwierdzi³em, ¿e w proporcjach 2:4 jest ca³kiem smaczna, ale niestety nie mia³em w brzuchu na ni± miejsca i pó¼niej zwymiotowa³em.
Po trzech godzinach odpoczynku wróci³em do na schody i pokona³em a¿ 16 stopni. Okaza³o siê ¿e pomyli³em ulicê, budynek i miasto, wiêc musia³em pój¶æ zupe³nie gdzie indziej. Trzeba by³o jednak pojechaæ wind±...
Koniec |
|
|
|
|
|
Wys³any: 06-05-2011 16:43 Temat postu: |
|
|
zagraj mi co¶ stefan
|
|
|
|
|
|
Wys³any: 12-05-2011 13:50 Temat postu: |
|
|
Chujem nudges here
someone probably bit off tD
Huj hmmm that word koja¿y me a quote
in chujnia sperm spurted from my dick as huj "
btw chujec is another name for boar:)
btw 2 do not know where it came from a statement jostle chujem but I prefer not to know;-)
Why am I back.
this is called mental masochism. Well, unless you like reading about chujach, gównach, and boars that were penises :-) |
|
|
|
|
|
Wys³any: 13-05-2011 00:06 Temat postu: |
|
|
chuj this shit |
|
|
|
|
|
Wys³any: 14-05-2011 14:39 Temat postu: |
|
|
Ale dzi¶ rzyga³em. Sa³at± i pasztecikiem ze szpinakiem! Na pocz±tku troche rzygów mi posz³o przez nos i teraz co jakis czas je wysmarkujê. Mówie Wam, to jest strasznie ¶mieszne jak smarkasz wyrzygan± sa³at± - jednocze¶nie rzygi i gluty! |
|
|
|
|