Autor |
Wiadomość |
drx
ALLAH AKBAR
|
Wysłany: 13-05-2005 22:50 Temat postu: |
|
|
Po pierwsze, to Ja jestem Allahem - i to Ja moge ustanawia? ortografi? i prawa moralne, jak r?wnie? mog? pisa? Swoje Imi? z wielkiej litery =)
Po drugie, Allah sie pisze w oryginale przez samo hy, bo czyta sie 'Alla' (czyli allah - zna sie arabski =P) |
|
|
|
|
Arsen
krwioÂżercza plastelina
|
Wysłany: 13-05-2005 23:04 Temat postu: |
|
|
Barry napisał: | Nie do ko?ca rozumiem t? metafor?, odrobink? zamota?e?, ale chyba mnie chwalisz, tak? ;] |
Teraz chyba jest nayebnay wi?c poczekaj z tym pytaniem do jutra ^^ |
|
|
|
|
crh
The rumors of my death have been greatly exaggerated
|
Wysłany: 13-05-2005 23:07 Temat postu: |
|
|
drx&ebis: jeste?cie dla mnie za m?drzy, musze isc spa? ;__; |
|
|
|
|
|
Wysłany: 14-05-2005 02:27 Temat postu: |
|
|
Dobranoc. |
|
|
|
|
|
Wysłany: 14-05-2005 03:38 Temat postu: |
|
|
Yong napisał: | Hulaj dusza, Sztrima nie ma! Szkoda, ?e dopiero teraz. No i to czy kto? weteran, czy n00b nic nie znaczy (Mical - pami?tasz Ivana? : >). Gdyby mieli rozstrzela? tutaj takiego, pierwszy z brzegu - Barry'ego, albo Filipa bior?c pod uwag? poziom inteligencji, Filipa musieliby zbiera? po kawa?eczku, a Barry'emu w ramach przeprosin wr?czyliby co? z?otego : > [Co? pi?em, wi?c mog? pisa? bez sensu] |
Yong ju? przedawkowa? szampana (picolo). |
|
|
|
|
FUKKEN
Haorc Barrb > hot drop my face pls
|
Wysłany: 14-05-2005 09:06 Temat postu: |
|
|
Hail drx! (=P) |
|
|
|
|
ScionF
METALLICA RULES THE WORLD =P
|
Wysłany: 16-05-2005 17:48 Temat postu: |
|
|
IMO niech Admini (szacuken) wezm? si? do roboty i zaczn? rozdawa? bany za byle spam/offtop, to porz?dek sam si? zrobi. |
|
|
|
|
|
Wysłany: 16-05-2005 18:13 Temat postu: |
|
|
Ale to forum ?yje tylko dzi?ki spamowi i offtopowi. bo o sonicu to my tutaj rozmawiamy sporadycznie. a jesli juz jaki? temat jest, to zaraz robimy offtop o ?yciu i ?mierci. ^^ |
|
|
|
|
crh
|
Wysłany: 16-05-2005 19:59 Temat postu: |
|
|
mical von mivalsten napisał: | Ale to forum ?yje tylko dzi?ki spamowi i offtopowi. bo o sonicu to my tutaj rozmawiamy sporadycznie. a jesli juz jaki? temat jest, to zaraz robimy offtop o ?yciu i ?mierci. ^^ |
sonic? a co to takiego? |
|
|
|
|
|
Wysłany: 16-05-2005 20:10 Temat postu: |
|
|
Nowy Pokemon, Nintendo wprowadza go w Diamond/Pearl, podobno b?dzie mia? numer #481 i b?dzie pre-ewolucj? Lugii, ale to nie jest oficjalnie potwierdzone. |
|
|
|
|
crh
|
Wysłany: 16-05-2005 20:14 Temat postu: |
|
|
?a?, jong, ty to sie znasz na rzeczy =) |
|
|
|
|
|
Wysłany: 16-05-2005 21:12 Temat postu: |
|
|
Ale preewolucje bedze mo?na miec tylko jak si? z?apie dwa i zgwa?ci, znaczy eee.... no w?a?nie. i wog?le. A lugia jest legendarna. |
|
|
|
|
Arsen
krwioÂżercza plastelina
|
Wysłany: 17-05-2005 13:12 Temat postu: |
|
|
Aktualnie jedyny aktywny temat zwi?zany z sonieciem w kt?rym nie ma offtop'u to ten zt? stron? tego biednego dziecka XD |
|
|
|
|
|
Wysłany: 17-05-2005 14:21 Temat postu: |
|
|
Pieeerdolisz? To ona jest o SONICU?
Zreszt?, te ze spam forum si? nie licz?. Za to aktywny jest topic "Sonic Underground" |
|
|
|
|
Barry
T1: Mountain, Memnite, Kuldotha Rebirth.
|
Wysłany: 17-05-2005 15:53 Temat postu: |
|
|
mical von mivalsten napisał: | Ale preewolucje bedze mo?na miec tylko jak si? z?apie dwa i zgwa?ci, znaczy eee.... no w?a?nie. i wog?le. A lugia jest legendarna. |
Tru, tru. Mo?naby spr?bowa? z ditto, ale legendarne afair s? "bezp?ciowe". |
|
|
|
|
|
Wysłany: 17-05-2005 17:23 Temat postu: |
|
|
Lepiej odpisz a nie przeklinasz. ^^ |
|
|
|
|
|
Wysłany: 17-05-2005 17:24 Temat postu: |
|
|
Kocham to forum. |
|
|
|
|
|
Wysłany: 17-05-2005 18:27 Temat postu: |
|
|
Ja te?. I te biegaj?ce Cleffa ^^ |
|
|
|
|
|
Wysłany: 17-05-2005 18:56 Temat postu: |
|
|
Ej. Mieli?cie sobie p?j??. A tu nagle wjeba? sie taki, i wsz?dzie pisze "Smierdzisz". To nawet kenman nie jest taki g?upi.
Btw: Strim < Filip bo ten drugi na razie nie klnie, i chyba mu ta nieobecno?? pomog?a. ^^ |
|
|
|
|
|
Wysłany: 17-05-2005 21:09 Temat postu: |
|
|
?mierdzisz.
Twoja mama < M?j pies.
Poszli?my sobie. Ale mi si? nudzi?o. |
|