Autor |
Wiadomość |
FUKKEN
Haorc Barrb > hot drop my face pls
|
Wysłany: 16-06-2011 20:57 Temat postu: |
|
|
welp
http://web.me.com/devu.kunako/UnderGothAntro/O_mnie.html
http://devu-kunako.blog.pl/
http://www.mindmeister.com/73756455/s-ownik
Cytat: | lol Hepek...
Hmmm wstaù na nogi i b¹dŸ sob¹!!!!!! lol jak bêdziesz dalej bierny temu co siê dzieje wokó³ ciebie to skoùczysz gorzej ode mnie!!!! b¹dŸ tym kim jesteœ w ,,œrodku''!!!! a wszystko siê zacznie uk³adaÌ!!!!
ja jestem Devu Kunako (dusza lisa) i wisi mi co inni myœl¹ o mnie!!!! mam pazury teraz zapuszczam w³osy i gdybym mia³ lisi¹ kitê dopinana do paska to bym ³azi³ z ni¹!!!! Nie zyskuje w ten sposób przyjació³ ale respekt... ja mam ubaw z tego jak wygl¹dam a inni tym bardziej i nie przejmuje siê tym^^ zyska³em wielu wrogów ale zdoby³em paru przyjació³, choÌ nie pije i nie pale od zawsze (ju¿ 20 lat) to nawet typ który jest na odwyku 3 razy w roku i nikogo nie lubi czêsto gada ze mn¹ bo wie ¿e jestem dziwny i szczery lecz w³aœnie za to mnie szanuje... (niektórzy siê boj¹ ale nie wiem czego...)
bÂądÂź sobÂą i czasem walcz o swoje a zobaczysz Âże sÂą ludzie ktĂłrym moÂżna choĂŚ troche zaufaĂŚ... |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 17-06-2011 13:11 Temat postu: |
|
|
Oh kurwa, wlasnie tu wlazlem po to zeby wrzucic tego linka do tych boskich mÂądroÂści. Trzeba przyznaĂŚ Âże zms jest bardziej popierdolony niÂż ebis, kater i ytron razem wziĂŞci. Btw "mam pazury teraz zapuszczam wÂłosy i gdybym miaÂł lisiÂą kitĂŞ dopinana do paska to bym ÂłaziÂł z niÂą!!!!" <- rox
Hmm |
|
|
|
|
|
Wysłany: 18-06-2011 10:25 Temat postu: |
|
|
CHIMERY, KURWA, TYLKO JA WIEM JAK ONE POWSTAÂŁY |
|
|
|
|
|
Wysłany: 18-06-2011 11:57 Temat postu: |
|
|
O kurwa, bk |
|
|
|
|
|
Wysłany: 19-06-2011 01:32 Temat postu: |
|
|
ON SIE MASTURBUJE DO SWOICH OBRAZKOW Z TYMI CHUMERAMI!!!!!!1111 |
|
|
|
|
|
Wysłany: 27-06-2011 16:26 Temat postu: |
|
|
no to super... niema co... niestem zerem... w³asnie straci³em przyjaciu³ke... mia³o byc tak jak kiedys ale zmieni³o sie wsszystko... kiedys mog³em z nia szcze¿e pogadac a teraz... stara³em zachowac pozory ¿e jest jak kiedys i chociasz sprubowaÌ rozsmieszyc ja ale ... jestem scier/ciach... nic dodac nic ujaÌ.. a 2 rysunki na brystolu dlaniej czekaja juz ponad 3 miesi¹ce... i jak tu zachowac pozory ¿e jest ok... Jestg xle i zaczynam miec tgego ju¿ serdecznie doœÌ... przyjdzie czas ¿e znikne a nic niewskazuje nato by mnie cos od tgego odciagnelo... sorka ale stwierdzam fakty... to hjest jedno kierunkowa droga a ja jestem ju¿ w 2/3 drogi... |
|
|
|
|
|
Wysłany: 27-06-2011 16:46 Temat postu: |
|
|
chimierozord napisał: | przyjdzie czas Âże znikne a nic niewskazuje nato by mnie cos od tgego odciagnelo... |
become an hero |
|
|
|
|
|
Wysłany: 27-06-2011 22:27 Temat postu: |
|
|
Mam skoki nastrojĂłw... raz radosny a tu znĂłw smetny... znĂłw mam doÂła... jak to bendzie trwac dÂłuÂżej to bende musiaÂł to zakoĂączyĂŚ... niewidze innego wyjÂścia... |
|
|
|
|
|
Wysłany: 27-06-2011 23:02 Temat postu: |
|
|
niewidze innego hlewa |
|
|
|
|
|
Wysłany: 27-06-2011 23:24 Temat postu: |
|
|
chyba wiem co jest grane
komorowski = ZMS TYLKO NAS SPRAWDZAÂŁ!!!!!111 |
|
|
|
|
|
Wysłany: 29-06-2011 16:46 Temat postu: |
|
|
chyba w niedziele przestane wogle wstawaĂŚ z ÂłuÂżka i bende przesypiaÂł ten dzieĂą...
jeszzcve dobrze sie niezaczo³ a ju¿ zd¹¿y³ mnie zdo³owaÌ...
rano wkuzyÂł mnie telewizor...
potem znajomy...
a na koniec musiaÂła doÂłozyc swoje 3 grosze jego dziewczyna...
dopiero mine³o po³udnie a juz mam doœÌ... |
|
|
|
|
FUKKEN
|
Wysłany: 03-07-2011 08:33 Temat postu: |
|
|
God damn, this fucking forum is like a corpse.
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 03-07-2011 17:42 Temat postu: |
|
|
rano wkuzyÂł mnie telewizor... |
|
|
|
|
|
Wysłany: 04-07-2011 10:15 Temat postu: |
|
|
24h w pracy kurwa. MARZE O TYM ZEBY WKURWIAL MNIE TELEWIZOR. KNUROCHUJU |
|
|
|
|
FUKKEN
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 10-08-2011 20:48 Temat postu: |
|
|
wisz?cy grzybol |
|
|
|
|
|
Wysłany: 12-08-2011 10:50 Temat postu: |
|
|
O KURWA PAMIETAM TO |
|
|
|
|
FUKKEN
|
Wysłany: 06-07-2013 23:04 Temat postu: |
|
|
Przesluchuje to cholerstwo z deplem i mamy zdziwe, chyba zaczne spamic w grach. You're famous. |
|
|
|
|
|
Wysłany: 08-07-2013 09:49 Temat postu: |
|
|
LI?E PA?E |
|
|
|
|
|
Wysłany: 05-08-2013 20:34 Temat postu: |
|
|
Jan Kurwan napisał: | 24h w pracy kurwa. MARZE O TYM ZEBY WKURWIAL MNIE TELEWIZOR. KNUROCHUJU |
o kurwa to bylo w czasach ja pracowalem w indyku, tesknie fapfapfap |
|
|
|
|