Autor |
Wiadomość |
crh
The rumors of my death have been greatly exaggerated
|
Wysłany: 23-01-2005 15:51 Temat postu: |
|
|
SoLiD napisał: | nast?pna rzcz k??ra nuruje to dlaczego amy nie ma palc?w u n?g(look sonic X) xD |
mnie te? to dziwi: biega ta g?upia cipa w laczach po pla?y i patrze, a ona palc?w nie ma. mo?e jej tak spod paznokci zaje?d?a?o, ze se je scie?a? XD
(btw: zr?bcie ja?niejszy kursor, bo jak pisz? posta to nie widz? gdzie jest @_@) |
|
|
|
|
|
Wysłany: 26-01-2005 15:05 Temat postu: |
|
|
Ad tematum: Shadow jest tym z?ym. Ale nie jest takim stereotypowym z?ym , o nie. Ma te? dobre cechy. I to jest to. Nie do?? ?e jest z?y, to jeszcze ?amie standardy z?a (Breaking The Habit? :P), b?d?c na tyle nietypowym by wyr??nia? si? z t?umu. I dlatego si? ludziom podoba.
Ad ostatnium stronum czy jako? takum: Wszystkie postacie w Sonicu nie maj? palc?w u st?p. Poza Eggmanem. Wybaczmy im, bo s? z innego ?wiata. A z "ma?ym ja" Sonica to faktycznie zwa?a, bo Jazz przynajmniej mo?e to zwali? na grube futro. Taki Sonic to jest p?aski jak str?j k?pielowy i nic na temat swojej kastracji zanegowa? nie mo?e. Kiedy? widzia?em na ten temat zabawny komiks, wed?ug kt?rego gry to wynik podgl?dania bardzo prywatnych zabaw Sonica. ;> |
|
|
|
|
crh
|
Wysłany: 26-01-2005 16:07 Temat postu: |
|
|
...dlatego swojemu sprite'owi (shado?owemu) zrobi?em ciuchy. nikt mnie nie pos?dzi o kastracj? =D |
|
|
|
|
|
Wysłany: 26-01-2005 16:26 Temat postu: |
|
|
JaZz* Normalka.. We wszystkich grach i filmach +5 tak jest =P |
|
|
|
|
|
Wysłany: 18-02-2005 21:33 Temat postu: |
|
|
Buahaha jak przeczyta?am wypowied? ?e Sonic rozmna?a sie przez p?czkowanie to z krzes?a spad?am xDDD ale to jest rzeczywi?cie bezsens jeju Kr?lika Jazza to ja rozumiem ale z Sonicem to lekko przesadzili xD
Co do tematu: Shadow sie podoba bo jest ca?kiem inny od reszty postaci i ma chyba najd?u?sz? historie, a wog?le to ja zawsze czarne charakterki lubi?am i Shadow te? mi sie podoba.
Eee... to by?a taka teoria ?e niby ten Shadow to jest klonem Shadowa kt?ry nie prze?y? l?dowania? Rany ale ja sie rzeczy dowiaduje... |
|
|
|
|
ScionF
METALLICA RULES THE WORLD =P
|
Wysłany: 18-02-2005 22:05 Temat postu: |
|
|
Shadow sux. Metal Sonic - the true evil. Wyja?ni? kiedy indziej. |
|
|
|
|
crh
|
Wysłany: 18-02-2005 22:31 Temat postu: |
|
|
Valita napisał: | Eee... to by?a taka teoria ?e niby ten Shadow to jest klonem Shadowa kt?ry nie prze?y? l?dowania? Rany ale ja sie rzeczy dowiaduje... |
no widzisz - mnie takie nag?e wiadomo?ci upo?ledzi?y =P |
|
|
|
|
drx
ALLAH AKBAR
|
Wysłany: 18-02-2005 23:09 Temat postu: |
|
|
mecha sonic owns you all |
|
|
|
|
|
Wysłany: 18-02-2005 23:33 Temat postu: |
|
|
Metal ownz your Mecha ass |
|
|
|
|
|
Wysłany: 18-02-2005 23:56 Temat postu: |
|
|
FU ! Puppet Tails Roxorz ownz etc. *shot* |
|
|
|
|
crh
|
Wysłany: 19-02-2005 14:20 Temat postu: |
|
|
why there's no metal shadow? ;__; |
|
|
|
|
ScionF
|
Wysłany: 19-02-2005 17:58 Temat postu: |
|
|
Crash: '... And I thought I'm the fake hedgehog' - rz?dzi =P.
Fil: Mecha i Metal to jedno i to samo :>.
Mam napisa? psychologi? fana Metal Sonica? =P |
|
|
|
|
|
Wysłany: 19-02-2005 18:20 Temat postu: |
|
|
Napisz bo jak tutaj ta dystkusja si? toczy to sie tematy mieszj? :D |
|
|
|
|
|
Wysłany: 19-02-2005 19:06 Temat postu: |
|
|
ScionF napisał: |
Mam napisa? psychologi? fana Metal Sonica? =P |
To ju? lepiej nie pisz... pewnie znowu zaczniesz wyk?ad o powi?zaniu Metal Sonica i Metallici *shot* |
|
|
|
|
DPL
PotatOWNED!
|
Wysłany: 19-02-2005 23:12 Temat postu: |
|
|
lol nie powiazania Chaos'a i gry Knuckles Chaotix *shot* |
|
|
|
|
|
Wysłany: 19-02-2005 23:56 Temat postu: |
|
|
ScionF napisał: | Fil: Mecha i Metal to jedno i to samo :>.
|
g?wno si? znasz.
niechce mi si? obcyndala? z obrazkiem i robi? jaki? kurwa zajebisty...Google i paint narazie...kthx.bai |
|
|
|
|
|
Wysłany: 20-02-2005 00:22 Temat postu: |
|
|
metalix r0z0z xD *dies* |
|
|
|
|
ScionF
|
Wysłany: 20-02-2005 11:41 Temat postu: |
|
|
O shit. A na ka?dym sajcie wciskaj? mi kit, ?e Mecha i Metal to to samo -_-. Thx Fil.
... or is it... |
|
|
|
|
|
Wysłany: 20-02-2005 13:04 Temat postu: |
|
|
Dunno, w SA DX w tej lokacji co si? idzie do Final Egga stoj? puszki z Mecha i Metalem... tylko kt?ry to kt?ry ? XD |
|
|
|
|
|
Wysłany: 20-02-2005 13:06 Temat postu: |
|
|
Matlush napisał: | Dunno, w SA DX w tej lokacji co si? idzie do Final Egga stoj? puszki z Mecha i Metalem... tylko kt?ry to kt?ry ? XD |
lol w SA to jest tam Metal i Silver |
|
|
|
|