BLAH
blah.drx.pl

Join Us!

nowe posty | userzy |  rejestruj się | ustawienia | pm | zaloguj 

Psychologia fana Shadowa,
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny

To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek      Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum BLAH Strona Główna -> Golden Altar
Autor Wiadomość
stR

PostWysłany: 21-01-2005 18:47    Temat postu: Psychologia fana Shadowa Odpowiedz z cytatem

Stworzy?em nast?pny z serii topic?w o psychologii fan?w r??nych postaci z Sonica. Poprzedni temat m?wi? o psychologii fan?w Tailsa, a ten o Shadowa. Zak?adaj?c taki topic wiem, ?e musz? najpierw sam wyrazi? swoj? opini? (m.in. dlatego, ?e jestem fanem Shadowa), wi?c prosz?:

Shadow ma z?y charakter, wiecznie skwaszon? min? i du?o ciekawych combos?w w zanadrzu. Wed?ug fan?w Shadowa (w tym tak?e mnie) jest on napewno lepszy, mocniejszy i szybszy od Sonica. Napewno niekt?rzy z nas, fan?w, uto?samiaj? si? z samym Shadowem, je?li w szarym ?yciu codziennym co? nam nie wychodzi i/lub jeste?my na kogo? w?ciekli. Zaciekle bronimy naszego idola i dla nas zawsze i wsz?dzie "Shadow pwnz forever".

To tyle o Shadowie, teraz wasze opinie i ew. poprawki.
Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG Tlen
Mical von Mivalsten

Roger ?ywop3ot

PostWysłany: 21-01-2005 18:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

imho rozuj? wszystkie postacie kt?re nie pojawiaj? sie za cz?sto w sonic x. Shadow, rouge... No. Powiedzmy ?e knux te? jest fajny. Sonic i tails to lamy. Te postacie nie maj? charakteru. To tylko kolejne nieskazitelnie dobre postacie gry kt?re ratuj? sw?j ?wiat. Te kt?re wymini?em wy?ej s? ciekawsze.
Wyślij prywatną wiadomość
stR

PostWysłany: 21-01-2005 18:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak, w?a?nie, ciekawsze. Bo o Sonicu czy Tailsie mo?na si? wszystkiego dowiedzie?, a Shadow ma g??boko skrywane tajemnice.. I im bardziej tajemnicza posta? tym bardziej popularna imo.
ebis

LCD

PostWysłany: 21-01-2005 19:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No normalnie ?miech na sali. Ja tam si? nie uto?samiam ze zwierzatkami z gier, ale szacunek. Za to mam inne zboczenia. *shot* A co do Shadowa - sux, bo nie wyst?puje w grach na MD. A poza tym Arsen go wymy?li?, wi?c nie wolno mi go lubi?. Tylko ?e Shadow Arsena nazywa? si? Wonic (rotfl) i by? ca?y czarny, bez tych czerwonych pask?w. XD
Mical von Mivalsten

Roger ?ywop3ot

PostWysłany: 21-01-2005 19:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A mo?e udost?pnijcie skany waszych komix?w do arta?
Yong

PostWysłany: 21-01-2005 19:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Shadow jaki jest - ka?dy widzi. Z?y, ponury. Lubi? takie postacie. Po prostu: Jest charyzmatyzcny. Tyle.
Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
stR

PostWysłany: 21-01-2005 19:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ckn* Wonic rox xD

No dobra, mo?e ?le si? wyrazi?em.. Nie chodzi?o mi o to, ?e si? z nim uto?samiam tylko.. ee.. dobra, wali? -.-
drx

ALLAH AKBAR

PostWysłany: 21-01-2005 19:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Duke Igthorn napisał:
No normalnie ?miech na sali. Ja tam si? nie uto?samiam ze zwierzatkami z gier, ale szacunek. Za to mam inne zboczenia. *shot* A co do Shadowa - sux, bo nie wyst?puje w grach na MD. A poza tym Arsen go wymy?li?, wi?c nie wolno mi go lubi?. Tylko ?e Shadow Arsena nazywa? si? Wonic (rotfl) i by? ca?y czarny, bez tych czerwonych pask?w. XD

kiedy? mnie zabijesz :P
Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
stR

PostWysłany: 21-01-2005 19:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jest tzw. chaotyczny =] I za to go lubi?. Te? mam tak? natur
asdczx

WEEGEE

PostWysłany: 21-01-2005 19:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wonic jest spoko...ale brakuje mi u niego braku "kole?e?stwa" jest takim typowym bad assem ..taka sierotk?...albo inn? osoba z jakim? urazem psychicznymm..no ale tego nie zmienisz w grach/animach zawsze tak by?..jaki? wyluzowany kolo(sonic) naukowiec(tails) jakas laska co si?buja w g??wnym(amy) jakie? bezu?yteczne stworzenie kt?re wszyscy fani chc? zabi?(cream)...zdzira(rouge) i zamkni?ty w sobie egoista..k?ry jest dobry w ?rodku(shadow) ...jest do?? spoko...
ebis

LCD

PostWysłany: 21-01-2005 19:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chaotyczny to by? Chaos :) btw. mo?e za?o?y? temat dot. psychologii fana Biga (o ile wogle gdzies takowi istniej?), bo, nie chce si? chwali?, ale z kolei ja go wymy?li?em. ALe nazywa? si? Pr?gos i potrafi? si? robi? niewidzialny. I wogle. *runs*
Yong

PostWysłany: 21-01-2005 19:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pytanie po?rednio zwi?zane z tematem: Kto to Wonic? O_o
stR

PostWysłany: 21-01-2005 19:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Shadow w komiksie ckna i Arsena, przynajmniej tak mi si? wydaje =P
Pr?gos r0x xD
ebis

LCD

PostWysłany: 21-01-2005 19:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Yong napisał:
Pytanie po?rednio zwi?zane z tematem: Kto to Wonic? O_o

Jesus, masz problemy z czytaniem? Chyba pisze jasno i wyra?nie, bia?o na szarym, ?e to posta?, kt?ra wymy?li? Arsen i kt?ra wygl?da?a jak Shadow, zanim ten si? pojawi?. Jak z dzieckiem normalnie.. *shot*

O, jeszcze co? mi si? przypomnia?o - wymy?li?em ROuge, tyle ?e by?a facetem, mia?a fioletowe skrzyd?a i nazywa?a si? Trzepot. XDD Bez komentarzy.
stR

PostWysłany: 21-01-2005 19:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ROTFLMAO - oplu?em monitor *czy?ci r?kawem*
Trzepot r0x xD W og?le ckn family ma takie teksty, ?e mo?na z krzes?a spa?? i ko?? ogonow? z?ama?.. xD
A ty Yong chyba serio czytasz ostatnie posty danego tematu =]
Yong

PostWysłany: 21-01-2005 19:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Niestety, m?j b??d. Trzepot... ?adnie ; ] Pic masz?
ebis

LCD

PostWysłany: 21-01-2005 19:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pewnie gdzies mam, nie mam w zwyczaju wyrzuca? moich ?mieci, nawet je?li robi? mi zupe?n? wioch?. Jak znajde, to zapodam. XD
pkb

anyone saw my bra?

PostWysłany: 21-01-2005 19:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Stream: Wiem, ze jeste? fanem Shadowa, ale nie musisz wypowiada? si? co 2-3 posty, pisz?c ca?y czas praktycznie to samo ;].

A fanach tej postaci jako tako nie zamierzam pisa?, bo nie lubi? niczego szufladkowa?. Tak?e ludzi.

Je?eli jednak mowa o wymy?laniu postaci, to ja kiedy? wymy?li?em podobn? do Amy ;P. Tyle, ?e da?em jej inny fryz i nie mia?a sukienki xD. Nazwa?em j? te? "troch?" inaczej, ale to ju? zostawi? dla siebie ;].
Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Tlen
ebis

LCD

PostWysłany: 21-01-2005 20:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

btw. to kretynizm, ?e Amy ma sukienk?, podczas gdy Sonic lata z go?ymi jajami.
stR

PostWysłany: 21-01-2005 20:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

"Ta-kt?ra-si?-puszcza".
Wiem, ?e pisz? ci?gle to samo. Ale ci?gle w innej formie.. OMG WYJAWI?EM IM M?J TRIK! TERAZ MNIE ZBANUJ? ;___________: *runs like hell*
To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek      Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum BLAH Strona Główna -> Golden Altar Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 1 z 6

© 2002-2006 drx, Nettapu, bluehedgehog.org.