Autor |
Wiadomo¶æ |
|
Wys³any: 12-05-2011 01:56 Temat postu: popcorn |
|
|
Chujem tu tr±ca
pewnie komu¶ odgryz³ tD |
|
|
|
|
|
Wys³any: 12-05-2011 09:30 Temat postu: |
|
|
Huj hmmm z tym s³owem koja¿y mi siê pewien cytat
"w chujni sperma tryska³a z mojego chuja jak huj"
btw chujec to inna nazwa knura :)
btw 2 nie wiem sk±d siê wziê³o stwierdzenie tr±caæ chujem ale wole nie wiedzieæ ;-) |
|
|
|
|
|
Wys³any: 12-05-2011 10:23 Temat postu: |
|
|
po co ja tu wróci³em. |
|
|
|
|
|
Wys³any: 12-05-2011 13:49 Temat postu: |
|
|
to siê nazywa masochizm mentalny. no, chyba ¿e lubisz czytaæ o chujach, gównach, knurach i penisach :-) |
|
|
|
|
|
Wys³any: 12-05-2011 20:46 Temat postu: |
|
|
ko¶ci na twoim brzuchu s± ze styropianu. |
|
|
|
|
|
Wys³any: 13-05-2011 00:04 Temat postu: |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wys³any: 15-06-2011 15:39 Temat postu: |
|
|
Dzisiejszego dnia, postanowi³em z tym skoñczyæ. W³±czy³em swiat³o i pobieg³em do sklepu. Niestety po drodze potkn±³em siê o jednego z trupów które s± zakopane w moim ogródku. W efekcie musia³em wziaæ taksówkê i pojechaæ do lekarza.
Lekarz powiedzia³, ¿e to depresja spowodowana brakiem magnezu, ¿elaza i jakich¶ witamin. Potem zaczê³y wypadaæ mi zêby i zobaczy³em Króla Knurów.
Nie powiedzia³em o tym lekarzowi, zawsze strasznie siê denerwuje na s³owa o tym Królu. A tymczasem On rozpocz±³ swój tradycyjny rytua³ rzygania gównami i srania rzygami, dok³adnie wype³niaj±c wszyskie szamba. Z niektórych zaczê³o siê przelewaæ i jak przybieg³y inne ¶winie to nie by³o dla nich ju¿ miejsca. Bardzo mnie to zasmuci³o.
Wychodz±c od lekarza, wszêdzie widzia³em szare postaci. Ka¿da z nich prosi³a o co¶, czego nie mog³em jej daæ. Wiêc spu¶ci³em siê na nie ³agodnie. Niestety po drodze do domu wpad³em do kana³ów i siê utopi³em siê w jakich¶ szczynach. |
|
|
|
|
|
Wys³any: 16-06-2011 12:53 Temat postu: |
|
|
Pan Marcior by³ tego dnia bardzo zajêty. Od rana wymienia³ korespondencjê z Panem Janem, przekazuj±c mu informacje o stanie prowadzonych badañ. Pan Jan z koleji odpowiada³ mu za pomoc± bekniêæ i pierdniêæ.
Biedny Pan Macior mia³ te¿ bardzo powa¿ny obowi±zek, ale w tym momencie odwiedzi³ go pra³at Sernik i nakaza³ bardziej konserwatywne zachowanie w obliczu nieuchronnej segmentacji rynku wielokolorowych kutasów.
W konsekwencji przyszed³ Ytron i zrobi³ sranie na ¶rodku pokoju. |
|
|
|
|
|
Wys³any: 16-06-2011 12:54 Temat postu: |
|
|
Muszê zacz±æ pisaæ prawidzwego bloga, ¿eby przekazywaæ swoj± m±dro¶æ ¶wiatu. |
|
|
|
|
|
Wys³any: 17-06-2011 13:12 Temat postu: |
|
|
Mam racice, zapuszczam szczecinê i gdybym mia³ ¶wiñskiego ryja dopinanego do huja to by³ ³azi³ z nim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
FUKKEN
Haorc Barrb > hot drop my face pls
|
Wys³any: 17-06-2011 14:40 Temat postu: |
|
|
Zawsze wiedzialem ze jestes furry! Hah |
|